Julklappstips till honom

Julklappstips till honom

I vårt tidigare inlägg gav vi förslag på julklappar till henne, men vi har givetvis inte glömt männen! I det här inlägget ska vi lista julklappstips till honom. Julklappar som passar alla män, oavsett ålder och livsstil.

5 Julklappstips till honom från Babyface

Tjockt och välskött skägg har blivit en stor trend hos såväl unga som gamla män. Därför är Beard care set från Maria Åkerberg en perfekt julklapp till alla skäggiga män i ditt liv. Kittet består av en rakkräm samt skäggolja som ger skägget en fin glans och som dessutom verkar bakteriedödande. En julklapp som gör skägget glansigt och fräscht.
 

 

Till männen som inte följer skäggtrenden är Grooming party från Decléor ett perfekt alternativ.
Kittet består av ett flertal produkter som ger en förbättrad rakupplevelse. I kittet medföljer två produkter som förbereder huden innan själva rakningen, en produkt som vårdar och återfuktar samt badgel till kroppen. Fyra produkter i ett och samma paket. Den perfekta julklappen för en perfekt fräsch man.
 

 
Välvårdad hy i vinterkylan är ett måste även för män och är dessutom viktigt för ett välmående skägg. Ett tips är därför att ge bort The super man. Ett julkitt från Elemis som innehåller duschkräm, djuprengöring samt dagkräm anpassade för både ansikte och kropp. Produkterna rengör och återfuktar samtidigt som de avger en fantastisk doft.
 

Ett annat tips är Hydration Grooming For Men, ett julklappskit från Clarins. Kittet innehåller produkter till både ansikte, kropp och hår som rengör och fräschar upp. En julklapp som gör honom fräsch från topp till tå.
 

 

Det finns många fina gåvor att ge bort på julafton, men varför vänta så länge när du kan ge bort en gåva varje dag fram till julafton? Skäm bort honom lite extra med en lyxig adventskalender från Decléor. Kalendern består av 24 hudvårdande överraskningar som kommer få varje dag att kännas som julafton.
 

 
Detta är lite julklappstips till honom. Vi hoppas att det kan vara till nytta och att julklapparna blir till glädje. Kom ihåg att alla julklappar finns att köpa i vår webbshop och att de levereras inom 1-2 dagar.

Lycka till!

Kommentera