johanna modin

Johanna Modin: Jag älskar Babyface!

Johanna Modin är en trogen kund till Babyface, vi passade på att intervjua henne för att se vad hon tycker om vår sida och våra produkter.

 

Intervju med Johanna Modin:

 1. Vilka produkter använder du från Babyface?
  Jag beställer alltid Dermalogicas produkter anpassade för torr hy från Babyface. Nu senaste gången tog jag även resestorlekar på mina produkter och min favoritfoundation från BareMinerals.
 2. Hur tyckte du att det funkar att beställa?
  Det funkar alltid supersmidigt, man hittar lätt det man är ute efter när man kan välja hudtyp, brand osv.
 3. Vad tycker du om Babyface överhuvudtaget?
  Jag älskar Babyface! Främst för att de oftast har bland de lägsta priserna på marknaden men också för att leveransen är otroligt snabb.
 4. Hur tycker du att de produkter som du brukar beställa fungerar?
  Fruktansvärt bra produkter som räcker länge och återfuktar riktigt bra. Jag går alltid tillbaka till Dermalogica! (Läs mer om Dermalogica nedan)
 5. Berätta gärna lite kort om dig själv!
  Jag är en glad tjej från Stockholm på 24 år som håller på mycket med träning och sociala medier. Jag jobbar som Brand Manager samtidigt som jag driver min Instagram och Youtube. Jag syns mycket på event och bilder vilket gör att det är extra viktigt att min hy är i topptrim. Jag reser mycket i både tjänst och privat och därför uppskattar jag Babyfaces leveranstider lite extra mycket då det ibland kan bli väldigt kort varsel.

Tack Johanna Modin, väldigt kul att höra att du är så nöjd!

Brukar du också handla från Babyface och vill du ställa upp på en intervju? Kontakta oss på info@babyface.se.

Vad är Dermalogica?

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har för huden. Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används av såväl celebriteter i Hollywood som professionella inom hudvård. Här finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Visionen är i stället intelligenta produkter till intelligenta användare. Läs mer!

 

Kommentera