jane iredale

Jane Iredale – makeup med hudvårdande egenskaper

Den som tycker om hudvårdsprodukter i hög kvalitet och som har vårdande egenskaper, har knappast missat Jane Iredale. Jane är grundare och VD för Iredale Mineral Cosmetics, ett märke som hon grundade 1994. Hennes makeup-serie ”Jane Iredale” blev den första makeup-serie att förse den professionella hudvårdsbranschen med mineralmakeup som har hudvårdande egenskaper. Idag finns märket förutom i hemlandet USA, också i över 50 länder världen över.

Bli ditt bästa jag med Jane Iredale

Makeup ska kännas bra, se bra ut och vara bra för huden. Den ska vara enkel att applicera så att en kvinna kan bli sitt bästa jag på kortast möjliga tid.
-Jane Iredale

Jane har en bakgrund inom underhållningsbranschen, en bransch som inspirerade henne till att utveckla makeup som var vårdande och bra för huden. Alla skådespelerskor och modeller som hon såg kämpa med de med de skadliga effekterna som de fick av att bära vissa typer av makeup. Jane insåg då att en frisk hy var en förutsättning. Inte bara för en lyckad karriär, utan också för kvinnans självkänsla.

Jane Iredale – hudvård för en kvinnas välbefinnande

Jane har förstått att makeup är viktig för en kvinnas välbefinnande. Det är därför som hon har strävat efter att ta fram produkter som är enkla att använda och som samtidigt underlättar vardagen. Många av jane iredales produkter är därför allt-i-ett produkter. Målet för Jane har varit att skapa produkter som ser bra ut, känns bra och som samtidigt är bra för huden. De måste samtidigt vara enkla att applicera, så att en kvinna kan bli sitt bästa jag på kortast möjliga tid.

Jane Iredale hos Babyface

I vår webshop har vi ett brett utbud av Jane Iredales makeup. Ett exempel är jane iredales Sugar & Butter som är en ultimat duon för att göra läpparna lena, mjuka och fylliga. Den ena delen av stiftet innehåller brunt socker som peelar bort fnasigheter och döda hudceller och gör läpparna släta. Den andra delen är en lip plumper som gör läpparna fylliga och glänsande. Den minskar samtidigt fina linjer och färgar läpparna med en naturlig, glödande rosa nyans samt återfuktar dem med hjälp av tranbär och sheasmör. Plumpingeffekten uppnås med hjälp av peptider som ökar fukten och stimulerar kollagensyntesen. För de som önskar mjuka, glansiga och fylliga läppar är detta den perfekta produkten.
jane iredale

Fakta om Jane Iredale makeup

Den vackraste makeupen är en sund hud. Samtliga av Jane Iredale-produkter är ett komplement till din professionella hudvård. Jane Iredales makeup innehåller de allra finaste, högkvalitativa ingredienserna och är vårdande för huden. Samtliga produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel, tilltäppande mineraloljor och utfyllande talk. De innehåller vitaminer och antioxidanter som skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. Produkterna är dermatologiskt testade, icke-irritativa, säkerhetstestade, allergitestade, kliniskt testade, PETA-certifierade (testas ej på djur) och hypoallergena.

• dermatologiskt testade
• icke-irritativa
• säkerhetstestade
• allergitestade
• kliniskt testade
• hypoallergena

Kommentera