hudvård för män

Hudvård för män

Hudvård för män har ökat markant de senaste åren och det är roligt när valmöjligheterna ökar. Men vad ska man välja? Vilka produkter är bäst? Här tipsar vi om de bästa produkterna gällande hudvård för män.

Hudvård för män

Hudvård för män är mer en bara rakningsprodukter. En bra hudvård är alltid solskyddsfaktor, oavsett kön. Clarins hudkräm för män med solskyddsfaktor 50 skyddar mot skadlig UV- strålning och stadslivets föroreningar. Hudkrämen är energigivande och lugnande, hjälper till att stimulera och bevara hudens energi samtidigt som den bromsar tidiga ålderstecken.

hudvård för män
Söker mannen en kräm som framhäver dragen är det Men Hydra-Sculpt som gäller. Den återfuktar, tonar och mjukar upp huden och får mannen att visa sig från sin finaste sida. Stort plus är att den även effektivt tar bort döda hudceller och håller huden ren. Detta är en multiprodukt med många bra egenskaper.

Hudvård för män som rengör och förebygger

Man kan inte skriva om detta ämne utan att nämna detta med rakning, trotsallt. Rakningen brukar vara en ganska långdragen process, och inåtväxande hårstrån är nästan alltid en garanti, om man inte använder sig av rätt produkter. En bra cleanser både rengör och exfolierar och motverkar detta problem, och passar den man som vill ha en snabb med grundlig rakning- och rengörningsrutin. Den innehåller bland annat Zink Gluconat som verkar djuprengörande samt bisongräs som ger energi och lyster till huden.

hudvård för män

Som sagt, hudvård för män har ökat markant det senaste då man märkt att behovet ju även finns där. Det handlar inte om fåfänga, utan att ta hand om sitt yttre. Clarins ögonkräm är ett trolleri på flaska som motverkar linjer, mörka ringar och svullnader medan hudstrukturen runt ögat blir stärkt och får en riktig boost. Den är lätt att applicera med fingrarna och effekten kommer direkt.

Är du nyfiken på fler produkter kring hudvård för män kan du se hela vårt sortimentet här.

Kommentera