fuktgivande ansiktsmask

Fuktgivande ansiktsmask – inför flygresan

En fuktgivande ansiktsmask behöver man använda lite då och då, för att ge huden en extra boost. Men har du tänkt på att du även kan använda en inför dina flygresor i sommar? En fuktgivande ansiktsmask gör att du slipper känna dig stram och torr, och intrycket blir mycket fräschare.

Fuktgivande ansiktsmask – därför ska du ha det

Huden ändrar sig lite efter årstiderna, den normala balansen rubbas en aning av väder och vind. En fuktgivande ansiktsmask kan då vara bra.  Under sommaren har du badat mycket och kan behöva ge en riktig fukt-cocktail för huden. Masken hjälper dig att återfukta torra partier och även för att släta ut finare linjer. Ansiktsmask tar man efter behov, läs på produkten vad just den är bra för. Du kan välja att använda en faktiskt mask som du placerar på ansiktet och tar bort efter verkningstiden är slut, eller smörja in en kräm som blir som en hinna på ansiktet. Det finns de du tvättar bort med vatten och de du låter huden absorbera in.

Glöm torr hud efter flygresan, ta denna fuktgivande ansiktsmask innan

Vid detta laget har folk lärt sig att inte ha med sig flytande vätskor när man ska flyga. Men efter långa flygturer känner man sig både ofräsch och torr i huden. En fuktgivande ansiktsmask från The Organic Pharmacy kommer lösa detta. Du applicerar nämligen masken i förebyggande syfte, och på så vis behöver du inte packa ned den i ditt handbagage.
Detta är en djupt närande och fuktgivande ansiktsmask – den är som ett glas vatten för torr, svedd hud. Den får huden att slappna av och återställer elasticiteten och lystern.

Så använder du denna fuktgivande ansiktsmask

Rengör och exfoliera huden. Detta tar bort död hud och låter masken och dess aktiva ämnen tränga djupt in i huden. Applicera ett generöst lager och låt den sitta kvar i 5–15 minuter. Alla kvarvarande rester tas bort med varmt vatten, helst med hjälp av en fuktad muslinduk som du klappar på ansiktet.

fuktgivande ansiktsmask

Ytterligare knep man kan tänka på under sin resa är att gardera sig med ett litet paket våtservetter, så man snabbt kan tvätta sig lite när man önskar. Vill du veta mer om ansiktsmasker och vilken typ som passar just dig kan du läsa  om det här.

Kommentera