Fransförlängning: Går det att göra naturligt?

Vi får in en hel del frågor till oss och vi tänkte besvara några av dem här i bloggen. Denna gång handlar det om fransförlängning.

Jag skulle vilja göra en fransförlängning men tycker att det verkar lite otäckt att klistra dit fransar eftersom jag hört att limmet kan vara skadligt både för ögon, hud och luftvägar. Går det att göra på ett mer naturligt sätt? /Eva

 

Hej Eva och tack för din fråga!

Det går absolut att göra fransförlängning på ett mer naturligt sätt. Det vi rekommenderar är att införskaffa ett närande serum. Xlash ögonfransnäring är en variant som ger styrka och näring åt dina fransar. Den innehåller naturliga ingredienser som korallextrakt för att tillföra viktiga mineraler och för att hjälpa cellförnyelser. Xlash innehåller olja och antioxidanter samt aminosyra och polysackarider som hjälper till att främja tillväxten av hårsäckarna runt ögonfransarna samt gör fransarna mörkare.

Om du applicerar en gång om dagen så kommer du om cirka 30 dagar att märka att du både har fått längre och fylligare fransar. Det bästa är att applicera dagligen i 6-8 veckor för att få en bra grund och sedan gå över till 2-3 i veckan för att bibehålla långa och vackra fransar.

 

Fransförlängning med Xlash

Du kan läsa mer om Xlash ögonfransnäring i vår webshop, klicka här! Vi rekommenderar också att man kompletterar med Xlash mascara för ännu bättre effekt. Mascaran innehåller vitamin E och B5 som ger fransarna volym och längd samtidigt som den stärker dem. 

Vitamin B5 aktiverar återskapande och växande­processerna och vitamin E har egenskaper som antioxidant och påverkar återbyggnadsprocessen hos skadade ögonfransar. Därför skapar inte Xlash mascara enbart en dramatisk look, den tar också hand om ögon och ögonfransarna.

 

 

Har du frågor angående fransförläning eller annat inom skönhet? Maila oss på info@babyface.se. Vi besvarar alla mail personligen och vissa frågor kommer även lyftas fram här i bloggen.

 

 

Kommentera