förbättra din hud

Förbättra din hud, med Elizabeth Arden PRO

Att äta hälsosamt och dricka mycket med vatten har under många år varit nyckeln för att hålla huden i balans, och dessa råd gäller såklart även i dag. Men det finns fler effektfulla sätt för att förbättra din hud på bästa sätt, se resultatet nedan.

Förbättra din hud, med Elizabeth Arden PRO

Många känner säkert till Elizabeth Arden och dess exklusiva produkter, de har funnits länge på marknaden och har prisats många gånger om. Sommaren 2014 lanserade varumärket en ny serie – Elisabeth Arden PRO. Idag är det över 500 salonger i Skandinavien som jobbar med serien och som genomfört över 35 000 peel-behandlingar.

Kliniska studier har bevisat effekten på förbättrad hud

Elisabeth Arden PRO utvecklades av Joe Lewis som har mer än 30 års erfaranhet inom branschen. Han har ansökt om sex patent för just denna serie och det har genomförts en rad kliniska studier som bevisar effekten av produkterna. Även bilderna talar sitt tydliga språk, detta ger verkligen förbättrad hud.

Serien är faktiskt först i världen med att lyckas kombinera de två bästa antiage och hudförbättrande ingredienserna AHA mjölksyra och Retinoid (A vitamin) i samma formula. Det är därför dessa behandlingar och hemmaprodukter ger snabba och synliga förbättringar på huden.

Enkla hudvårdsrutiner för förbättrad hud

Grundtanken för serien är att uppnå det bästa skyddet för huden. Man ville kunna erbjuda enkla hudvårdsrutiner som ger effektiva lösningar på förbättrad hud, för olika hudtyper. Elizabeth Arden PRO skyddar mot både UVA/UVB strålar, fria radikaler och reparerar DNA skador.
Den viktigaste produkten, som alla faktiskt borde använda varje dag, är Triple Protection Factor SPF50.
Applicera generöst och jämnt på ansikte och hals före exponering av sol. Återapplicera med jämna mellanrum för att behålla skyddet, särskilt efter du svettats mycket eller nyligen tagit ett bad.

Förbättra din hud
Visste du förresten att de som dagligen använder ett solskydd med SPF 15, eller högre, har visats sig ha 24% mindre åldrad hud än de som inte använder det? Det tål att tänkas på.

Nedan ser du före- och efterbilder på utförda Peel-behandlingar samt hemmabehandlingar.

Är du sugen på Elisabeth Arden och deras utbud hittar du fler produkter här i vår webbshop.

Förbättra hudFörbättra din hud

Kommentera