fina händer tips

Fina händer i fem steg

Fina händer ligger högt på önskelistan hos många. Händerna får utstå en hel del slitage eftersom vi använder dem väldigt mycket i vår vardag. I detta inlägg ger vi dig tips på hur du får fina händer i fem enkla steg!

 

5 steg till fina händer

Att få till fina händer behöver inte ta många minuter. Med rätt produkter och upprepad behandling några gånger i veckan så kommer dina händer hålla sig vackra och återfuktade!

 

 

fina händer

Tvätta dina händer

Tvätta händerna med Maria Åkerberg Liquid Soap Rosemary. Denna milda tvål med sina rengörande ingredienser av kokos och majs tillåter huden att behålla sin naturliga, skyddande syramantel. Den innehåller eteriska oljor av Rosmarin som ger tvålen en frisk doft.

 

 

fina händer nagelolja

Smörj in naglar och nagelband

”1 droppe Myrrh Nail & Cuticle Oil masseras in under några minuter varje kväll”

Smörj in dina naglar och nagelband med Myrrh Nail & Cuticle Oil. Den stärker dina naglar och nagelband, är inflammationshämmande och motverkar sköra naglar och nagelband. Den binder hudens fuktighet och innehåller E-vitamin. Oljan kommer från den första kallpressningen av oliver (olivolja extra virgin).

 

 

fina händer

Använd vårdande handkräm

Smörj in dina händer med Bliss High Intensity Hand Cream. Denna handkräm är mycket återfuktande, icke-fet och rik på antioxidanter. Krämen går snabbt in i huden, är lugnande, lenande och mjukar upp hårda nagelband. Den har en mild doft av citrus.

 

 

fina händer glamour gloves

Glamour Gloves för fina händer

”Glamorösa händer på 20 minuter med Glamour Gloves!

Vill du ha väldigt fina händer så tar du på dig Bliss Glamour Gloves i 20 minuter. Dessa handskar har ett polymergel-foder som bäddar in dina händer i oljor och antioxidanter, så att de blir superlena precis som efter en paraffinvax behandling. Har man väldigt torra händer så kan man med fördel låta dem verka över natten.

 

fina händer nagellack

Avsluta med ett snyggt nagellack

Med Essie Professional Nail Polish A List, får dina fina händer en härlig färgklick. Essie nagellack är av hög kvalité som både skyddar och stärker dina naglar. Formulan med den tunna borsten ger hög glans, perfekt yta och gör appliceringen enkel, med full precision. Använd Essie Professional för ett riktigt proffsigt resultat!

 

Vill du ha fler tips på hur du får vackra händer? Hör av dig till oss, vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera