fina fötter

Fina fötter till sommaren

Fina fötter till sommaren – Oavsett om man har tänkt att åka utomlands eller hänga på stranden hemma i Sverige, så är fina fötter ett måste. Spruckna hälar, nariga tår och avflagnat nagellack är det enklare att gömma undan under vinterhalvåret. När sommaren närmar sig på allvar så är det dags att ge fötterna lite extra omvårdnad. När fötterna är i fint skick så känns det roligare att ta på sig de öppna sommarsandalerna, eller hur?

Så får du fina fötter till sommaren

Lägger du ner lite tid och omsorg på dina fötter så kommer du snart stolt att kunna visa upp dem. Använder du bra produkter så kommer du att kunna både se och känna skillnaden.

fina fötter till sommaren

  • FotbadMaria Åkerberg Foot Bath med Geranium och Enbär ger ett väldoftande och mjukgörande bad åt dina fötter. Skaka flaskan före användning och tillsätt två korkar Foot Bath i vattnet.
  • Fotcreme – Efter fotbadet så smörjer du in fötterna med Clarins Foot Beauty Treatment Cream. Detta är en oljefri fotcreme som absorberas snabbt. Den återställer mjukheten och slätheten till torra fötter. Appliceras med fördel på morgon och kväll och masseras varsamt upp till anklarna.
  • Fotolja – Har man väldigt torra fötter och naglar, eller vill ge dem en rejäl boost så smörjer man in fötterna med Maria Åkerberg Specials For Feet; Denna kallpressade olivolja penetrerar långsamt genom huden och innehåller E-vitamin. Smörj minst två gånger per dag för bästa effekt.
  • NageloljaThe Organic Pharmacy Lemon & Neem Nail Oil är mycket effektiv nagelolja som gör att dina naglar och nagelband inte blir torra. Massera in en droppe nagelolja på varje nagel. Används med fördel varje kväll. Fungerar perfekt för sina naglar på både händer och fötter.
  • Fotdeo – För att hålla obehagliga dofter borta så kan du använda Foot Deo Spray på dina nytvättade och torra fötter. Denna fotdeo med geranium och enbär håller dina fötter väldoftande i flera timmar.
  • Nagellack – Pricken över i:et för att få fina fötter är ett färgstarkt nagellack. Essie Nail Polish i färgen ”Where is my chauffeur” ger dina fötter en vackert somrig touch. Essies nagellack har en hög kvalité som både skyddar och stärker dina naglar.

Kommentera