Fin hy med rätt produkter!

Det spelar ingen roll hur grym du är på att lägga en snygg makeup så länge du inte är noga med grunden. En fin hy kräver att man tar hand om den. Noggrann rengöring och återfuktning av din hud är därför väldigt viktigt. Genom att använda produkter som är anpassade för din hudtyp så kommer din hy bli vackrare, jämnare och få en naturligt fin lyster. Som grundaren av Jane Iredales mineralmakeup säger:

 

den vackraste makeupen du kan bära är en sund hud

 

 

 


Rengöring

En bra rengöring är A och O för en god hudhälsa och fin hy. Att använda rengöringsprodukter som är anpassade för sin hudtyp är viktigt om man vill att huden ska må så bra som möjligt. Vet du inte vilken hudtyp du är så går det bra att göra vårt test. Är du ändå osäker på din hudtyp så kan du kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Vi har rengöring som passar alla olika hudtyper och som får din hud att bli strålande ren.

 

 

 

 


 

Exfoliering och Peeling

Genom exfoliering och peeling avlägsnar du skonsamt döda hudceller och ger din hud en ny och frisk lyster. Det hjälper till att stimulera cellnybildning, förbättra fukthalten samt jämna ut hudstrukturen.

Vi har ett brett utbud av exfoliering och peeling produkter.  

 

 

 

 

 

 

 

Ansiktsvatten

Ett ansiktsvatten kompletterar och avslutar din rengöringsrutin och återställer pH-balansen i huden.

Hitta ditt ansiktsvatten!

 

 

 

 

 

 

 


Serum

När du har rengjort ansiktet så är det dags att ge huden en boost. Våra boosters/serum är koncentrat av högaktiva ingredienser som ska användas för att förstärka effekten av din kräm.

Kolla in våra olika serum!

 

 

 

 

 

 

 

Ögonen

Var noga med att hitta rätt produkter för dina ögon, både när det kommer till rengöring och återfuktning. Huden runt ögonområdet är tunn och känslig och behöver speciell vård.

Kolla in våra ögonprodukter och hitta den som passar just dig!

 

 

 

 

 

 


Dagcreme

Dagcreme är väldigt viktig för den dagliga hudvården – oavsett hudtillstånd. Återfuktar du ansiktet med en mjukgörande kräm varje dag, hjälper det till att bevara hudens naturliga skydd samt att hämma fuktförlust. Glöm inte spf!

Vi har dagkrämer som passar alla hudtyper.

 

 

 


Nattcreme

Ge huden näring medan du sover, det är en genväg till fin hy. Huden återhämtar sig nämligen efter dagens påfrestningar medan du sover. Hjälp denna process på traven genom att applicera en nattcreme som passar din hudtyp.

Hitta rätt nattcreme hos oss!

 

 

 

 

Har du några frågor kring hur du kan få en fin hy så tveka inte att maila oss på info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.