filorga

Filorga motverkar åldrande hud

Att motverka åldrande hud vet Filorga receptet för. De är världsledande leverantör inom Anti-Ageing produkter och används av både professionella och konsumenter.
Här kan du läsa om några godbitar från Filorga och vad de kan göra för underverk på din hud.

I över 30 år har Filorgas laboratorium levererat specialiserade lösningar för bekämpning av åldrande hud. Idag är Filorga en världsledande leverantör av Anti-Ageing produkter både för professionella och konsumenter. Filorga är stolta över sin högklassiga icke-kirurgiska Anti-Ageing serie bestående av fillers, polyvitaliserande NCTF, Kemisk peeling och två hudvårdsserier (kosmetiks och professionell).

Filorga motverkar åldrande hud

Denna Hydra-Filler förebygger och bekämpar hudens åldrande. Hyaluronsyran ökar produktionen av kollagen som ger huden volym. Huden blir dessutom mjukare, smidigare och intensivt återfuktad som lämnar en perfekt matt finish. Stort plus att den även kan applicerar på dekolletaget. Detta är en intensivt återfuktande kräm som ger långvarig effekt.

För att ge huden bästa förutsättningarna kan du sova dig till yngre hud med denna sleep and peel-kräm. Krämen boostar cellförnyelsen och minskar ojämnheter och pigmentfläckar. Applicera krämen var tredje till var fjärde kväll, när huden börjar vänja sig (efter ca en till två veckor) kan du applicera varannan kväll.

filorga

 

Få bort synliga linjer med Filorga

Ett annat bra tips för att motverka åldrande och synliga linjer är detta anti-rynk serum. Serumet behandlar effektivt alla typer av rynkor och linjer. Applicerar morgon och kväll, före din hudkräm. Har du känslig hud räcker det med en gång per dag.

En trött hud kan även den upplevas som åldrande. Behandla både din trötthet – och dina linjer – med denna meso-mask. Låt ett tjockt lager verka i 20 minuter på väl rengjord hud, det blir som terapi för huden och borta är dina trötthetstecken och kvar är en härlig lyster. Den bör användas minst en gång i veckan för bästa resultat.

filorga

Här kan du finna hela vårt utbud från Filorga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.