Festmakeup i 6 steg

Festmakeup i 6 steg

Alla vill vi ha en snygg makeup som får oss att kännas oss vackra. Vi kommer i det här inlägget visa hur du skapar en perfekt festmakeup i 6 steg. Makeup som kommer göra dig till den snyggaste på vinterns alla fester.

Ren och återfuktad hy är A och O för en snygg makeup. Innan du börjar är det därför viktigt att du förbereder din hy genom att rengöra och återfukta den. När du gjort det är du redo att börja sminka dig!

Så fixar du en snygg festmakeup

 

  1. Primer –För att få till en snygg makeup är det viktigt att börja med en bra primer. Prime time original foundation primer från Bareminerals är ett perfekt alternativ. Primern jämnar ut huden och ger den lyster samtidigt som den gör att makeupen håller längre.
  Applicera primern över ansiktet och låt produkten sjunka in i hyn.

 

  2. Foundation – När du applicerat primern är det dags för foundation. Rätt foundation kan dölja ojämnheter i hyn och lyfta en makeup. För att uppnå bästa resultat bör du se till att du hittar en foundation som passar din hudtyp och din hudfärg. Ett tips är att använda Barepro performance wear liquid foundation från Bareminerals.
  En flytande foundation som vårdar huden samtidigt som den täcker ojämnheter och får din hy att se fantastisk ut. Produkten finns i ett flertal olika nyanser och håller dessutom i upp till 24 timmar. Använd en foundationborste och applicera med korta svepande rörelser. Upprepa tills du är nöjd med resultatet och har fått den täckning du önskar.

 

  3. Concealer – En bra concealer är ett måste för en snygg och fräsch makeup. Säg hejdå till mörka ringar under ögonen med hjälp av en cream concealer från Cover FX. En täckande concealer som passar alla hudtyper och som ger en optimal finish.
  Använd spetsen på Cover FX Concealer Brush för att fånga upp produkten från handryggen och applicera den på det område som ska täckas genom att bygga upp täckgraden.

 

  4. Bryn – När du är klar med basen är det dags att fixa brynen. Snygga ögonbryn ramar in ansiktet och är centrala vid skapandet av en perfekt festmakeup. Det är därför viktigt att du har tillgång till de rätta produkterna. Bareminerals brow master brow gel är ett bra alternativ för dig som vill ha vackra bryn utan en massa krångel. Ögonbrynsgelen är enkel att applicera och hjälper dig att forma de perfekta brynen.
  Använd en borste och börja applicera i inre änden av brynet. Borsta produkten längst med stråna i dess växtriktning med korta drag för att härma utseendet på de naturliga stråna. Använd sedan borsten för att kamma stråna uppåt och utåt mot tinningen för att mjuka upp färgen och eventuella hårda kanter.

 

  5. Liner – Eyeliner ramar in ögonen och ger en snygg och intensiv look. Round the clock eyeliner midnight från Bareminerals är fylld med pigment och hjälper dig att uppnå en snygg dramatisk look snabbt och enkelt.
  Applicera linern på vattenlinjen eller tätt på fransroten.

 

  6. Läppar – Snygga läppar är som pricken över i:et i din festmakeup. Avsluta det hela med läckra, fylliga läppar i en röd färg. Ett tips är att använda Joli Rouge från Clarins. Ett fuktgivande läppstift som ger välformade och mjuka läppar.
  Applicera läppstiftet direkt på läpparna eller med med en läpp-pensel.

 

Nu är du redo för fest!

Kommentera