få bort celluliter

Få bort celluliter

Få bort celluliter är något som många kvinnor strävar efter. Celluliter är ett tillstånd när underhudsfettet klumpar i hop sig under huden och resulterar i att huden blir gropig. Skinkor och lår är de vanligaste ställen som celluliter uppkommer. Men det går att få bort celluliter. Med en hälsosam livsstil och bra produkter så kan celluliterna bli ett minne blott.

1. Ät och drick hälsosamt

Att äta hälsosamt är bra för kropp av väldigt många olika anledningar, och inte minst för vår hud. Att äta mycket fibrer och fullkornslivsmedel är bra eftersom de hjälper till att ta bort avfall och gifter från mag- och tarmkanalen. Frukt och grönsaker är också jättebra och undvik gärna vitt mjöl och socker. Salt ska man vara lite försiktig med också eftersom det bidrar till att vätska samlas i kroppen.

Dricker du mycket vatten så kommer din kropp att börja göra sig av med slaggprodukter och överflödigt fett, inklusive fett som lagras som celluliter. Vattnet kommer också att bidra till att stärka kollagenet i huden och hjälpa till att minska ”knöligt” utseende. Dra ner på alkohol och undvik rökning eftersom det försämrar din blodcirkulation och gör huden mindre elastisk.

få bort celluliter

2. Smörj in huden

En mycket bra produkt för att minimera befintliga celluliter och förebygga uppkomsten av nya, är CLARINS BODY FIT EXPERT MINCEUR ANTI-CAPITONS. Att den är så bra beror på sin riktade verkan på de tre olika typerna av fettceller i fettvävnaden (adipocyter). Krämen har en feminin doft och absorberas direkt och torkar inte ut huden. Resultat: synbart slätare hud, mindre synliga celluliter och en mer strömlinjeformad silhuett. Används morgon och kväll och appliceras / masseras in från anklarna upp till midjan, med koncentration på problemområdena.

En måste-ha produkt om du vill slimma figuren, reducera celluliter och bli av med överflödig slagg och vätska.

3. Massera och torrborsta huden

Massage ökar blodcirkulationen vilket är bra för huden.  Att torrborsta huden före dusch är också väldigt bra för kroppen av en mängd anledningar.  Här är ELEMIS BODY DETOX SKIN BRUSH ett bra val av borste. Förutom att den förbättrar hudens strukturgenom att avlägsna döda hudceller så ger den en generell förbättring av välmåendet, ökar energinivåerna och stärker immunförsvaret. Dessutom så bidrar den till att minska förekomsten av celluliter.

4. Motionera regelbundet

Övervikt kan skapa eller förvärra celluliter. Därför är det bra om man regelbundet utför någon form av fysisk träning som till exempel promenader, joggning, simning och yoga. Gärna minst ett par gånger i veckan.

Att få bort celluliter tar olika lång tid från person. Genom att hålla en hälsosam livsstil så kommer du inte endast att reducera dina celluliter märkbart, du kommer också att känna dig piggar, friskare och ha mer energi.

 

 

Kommentera