ekologiska produkter för barn

Ekologiska produkter för barn

Ekologiska produkter för barn blir allt mer vanligt att man som förälder vill använda sig utav. Idag är föräldrar pålästa och vet att det är många hudvårdsprodukter där ute som gör mer skada än nytta på våra barns känsliga hud. Huden är både tunnare och mer känslig på barn än på vuxna. De ämnen som kommer i kontakt med huden hos ett barn absorberas lättare. De tränger också in i djupare hudlager än hos en vuxen. Barnens hud blir lätt torr och är känsligare för UV-strålning än vuxen hud är. Så det finns många anledningar till att välja ekologiska produkter för barn.

Maria Åkerberg – ekologiska produkter för barn

Maria Åkerberg är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke och har bland annat hudvårdsprodukter som är anpassade för barn. Grunden bakom företaget Dermanord som producerar Maria Åkerbergs produkter, är vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö. Målet med Maria Åkerbergs produkter är att de ska vara helt naturliga med 100 procent ekologiskt innehåll. Alla produkter tillverkas i Sverige men råvarorna kan vara hämtade från hela världen. Alla råvaror är ekologiska.

Omtyckt ekologiskt produktkoncept

Historien kring Maria Åkerberg och hennes produktserie är att hon själv hade tänkt öppna en hudvårdssalong en gång i tiden. Där ville hon ha en produktserie helt utan mineraloljor och syntetiska ingredienser. Dock hade hon svårt att hitta några produkter som stämde överens med hennes krav. Istället tog hon då utifrån sina egna krav tog Maria fram ett antal produkter som med tiden vuxit till en hel serie. En serie idag är ett av Sveriges mest omtyckta ekologiska produktkoncept.

ekologiska produkter för barn

Maria Åkerberg baby kit

För att prova på Maria Åkerbergs ekologiska produkter för barn så passar MARIA ÅKERBERG BABY KIT perfekt och passar såväl den nyfödde bebisen som till äldre barn. Detta kit är också en mycket trevlig gåva att ge till nyblivna föräldrar, och innehåller förutom hudvårdsprodukter också MÅ tvättlappar.

Har du frågor kring vilka produkter som är bäst lämpade för ditt barn så går det bra att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera