Ekologisk hudvård – Babyface tipsar

Att ekologisk hudvård växt sig allt större hos alla hudvårdsfantaster är föga förvånande. Även om andra produkter är bra så vet man inte vad vissa ämnen gör för huden på längre sikt. Med ekologisk hudvård vet du vad du tillför hud och kropp – och det är en ganska skön känsla. Idag tipsar vi på Babyface om våra 4 favoriter inom ekologisk hudvård!

Varför ska man använda ekologisk hudvård?

Huden är kroppens största organ, därför är det viktigt att man tar hand om den för dess välbefinnande. Du vet att om du äter skräpmat varje dag så blir det inte särskilt bra för ditt inre, men tänker du likadant om ditt yttre?

Ekologiskt betyder att något är ekologiskt odlat, man använder sig av naturliga produkter så långt det är möjlig. Att använda naturliga hudvårdsprodukter på huden är alltså en investering i hudens välmående.

Ekologisk hudvård – Babyface tipsar

* Populära The Ordinary och deras kallpressade nyponfröolja är en riktig multiprodukt! Den minskar tecken på hudens åldrande och andra hudtillstånd. Smörj in den innan serum och övriga krämer – den är mums för huden!

* En peeling med doft av ljuvlig papaya tar skonsamt bort döda hudceller och lämnar huden fräsch och strålande.

* Ingen hudvård är helt komplett utan ett bra serum. Detta är ett kraftfullt skyddande och återfuktande serum som är rik på naturliga antioxidanter. Vitamin C ökar kollagenproduktionen och ger lyster och ett jämnare pigment.

* För den som önskar mer lyx i vardagen är denna Cicamed collagen boost mask något för dig! Den har en omedelbart uppstramande effekt och ger en fantastisk lyster. Kombinationen av kraftfulla och ekologiska örter, vitaminer, antioxidanter, koffein och alger ger omedelbara och långsiktiga resultat. Masken är multifunktionell och kan även användas som en lystergivande booster, primer eller fuktserum för att få en fastare och mer ungdomlig hy året runt.

ekologisk hudvård

Håll utkik efter blomman vid våra varumärken, då vet du att de är ekologiska. Har du frågar om våra produkter är du välkommen att kontakta oss på info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.