sheet mask

Sheet mask – gör under för din hud

Sheet mask har varit väldigt trendigt de senaste åren, inte minst för att de är så enkla att applicera men också för att de är överfyllda med massa nyttigheter. Masken är indränkt i ett serum som med fördel kan massera in i huden efter man tagit bort masken.  

Innan du applicerar masken är det viktigt att du peelar ansiktet, detta för att huden ska vara så tillgänglig som möjligt för den härliga superkombon med vitaminer och näringsgivande ämnen. Nedan tipsar vi om våra favoriter.

Sheet mask : Ålderstecken

Denna engångsmask från Peter Thomas Roth ger huden en kraftfull blandning av neuropeptider och peptider, 24K guld och hyaluronsyra. Blandningen av neuropeptider och peptider hjälper till att synbart minska uppkomsten av de sex mest envisa djupa rynkor och uttryckslinjer. 24K guld, känd för att ge anti-inflammatoriska fördelar, lugnar och gör under för huden.

Veckla försiktigt upp ett ark och lägg ut det över ansiktet, låt det sitta i 15 minuter. Avlägsna masken och klappa föriktigt in resterna av produkt med fingrarna, glöm inte bort hals och dekolletage! Skölj inte bort resterande produkt. Använd 1-2 ggr per vecka.

sheet mask

Sheet mask : Torr hud

3D Hydro-Gel Face Mask är en återfuktande sheet mask, speciellt fördelaktig för en torr hud. ’Second-skin-teknologi’ säkerställer en exakt applicering på huden. Masken består av 2 delar och anpassar sig därför optimalt till alla ansiktsformer. Hydrogelen bidrar till att huden känns sval redan vid appliceringen. Lämnar huden mjukare, strålande och fastare.
Ta ut Hydrogelmaskens båda delar efter varandra och dra bort skyddsfolien från maskens båda sidor. Lägg respektive delar runt munnen samt ögonen och släta ut. Använd på väl rengjord, torr hud.

Sheet mask : känslig hud

Calming Bio-Cellulose Mask är en sheet mask speciellt utvecklad för att behandla en känslig hud. Gjord av biocellulosa och baserad på lugnande kokosvatten. Masken är berikad med högkvalitativa aktiva ingredienser, den är dessutom flexibel och omsluter ansiktet som en andra hud.
Använd efter rengöring, se till att huden är torr. Vik ut masken och dra bort skyddspappret från båda sidor och placera masken över ansiktet. Se till att den ligger slätt och omsluter huden. Låt verka 15-20 minuter. 

sheet mask

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.