highlighter

Så får du perfekt highlighter

Att fuska fram lyster är väldigt populärt och vi gillar verkligen det subtila skimmer som blir av en välplacerad highlighter! Idag ger vi dig tips om hur du applicerar detta enklast och vilka produkter som ger bästa “glowet”.

Så applicerar du highlighter

Som alltid får man absolut bäst resultat på en ren och återfuktad hy. Därefter bör man göra en bra bas med primer och foundation innan man applicerar highlighter på de ställen man vill framhäva. Exempel på sådana punkter är näsryggen, kindben, intill ögonbrynsbenet och lite i ytterkanten under brynet. Jobba in produkterna ordentligt utan att för den sakens skull lägga för mycket. 

Du kan även applicera lite glow precis vid amorbågen, ovanför läppen. Detta ger intrycket av en mer putig och fylligare mun! Du kan även ta lite vid innersta ögonvrån och på ögonlockets mitt, vilket kommer ge ögonen en piggare look. Undvik dock att använda i veck eller på mörkare områden, då finns nämligen risken för att huden ser blank eller fet ut.
Om du föredrar ett mer subtilt skimmer på din hud är det viktigt att du väljer rätt borste, bäst för ändamålet är en solfjädersborste.

Highlighter – våra favoriter

Cover FX Perfect Light Highlighting Palette skapar den ultimata lystern tack vare nyanserna i creme- och puderform. Två olika nyanser i både creme- och puderform ger en multidimensionell, strålande glow.

Maria Åkerbergs highlighter består av högpigmenterat puder, med mycket skimmer som fräschar upp trött hud och får den att se frisk och återfuktad ut.

Highlighterns ROLLSROYS kommer från Bareminerals barepro glow highlighter.
Denna mångsidig formula med ljusreflekterande mineralpärlor ger dig en naturlig glow när den används som highlighter men den kan även mixas med din favoritfoundation, primer, dagkräm eller med dina hudvårdsprodukter för en skräddarsydd lyster för hela ditt ansikte.

Vill du ha mer inspiration? Det hittar du i detta inlägget: Så får du en härlig glow i ansiktet.

highlighter
För att se hela utbudet av våra fantastiska produkter, besök babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.