dermalogica

Dermalogica – en revolution inom hudvård

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade och moderna liv vi idag lever. Många i vårt samhälle har en vardag i högt tempo vilket har konsekvenser för vår hud. Dermalogicas vision är; intelligenta produkter till intelligenta användare. Produkter som används av såväl celebriteter i Hollywood som professionella inom hudvård.

Dermalogica uppfyller krav på optimal hudvård

Dermalogica grundades i Los Angeles 1986 av Jane Wurwand. Tre år innan hudvårdsmärket skapades så startade Jane även The International Dermal Institute, världens ledande vidareutbildningscenter för hud- och kroppsterapeuter. Jane behövde produkter som uppfyllde hennes och institutets krav på optimal hudvård, men de hittade inget hudvårdsmärke som uppfyllde kraven. De skapade då Dermalogica. Idag utvecklas alla Dermalogicas produkter av The International Dermal Institute med hjälp av expertis från skolornas världsomspännande nätverk av instruktörer.

Hudvård för den moderna användaren

DERMALOGICA SPECIAL CLEANSING är ett expempel på en av Dermalogicas populära produkter. Det är en tvålfri, löddrande rengöringsgel som snabbt avlägsnar makeup och smuts, utan att torka ut huden. Den innehåller växtextrakt från bland annat citronmeliss som verkar lugnande. Enkel och smidig att använda och är dessutom mycket dryg!

Dermalogica – revolution inom hudvård

Dermalogicas produkter kräver inga tidskrävande hudvårdsrutiner. Produkterna packas inte heller i några påkostade förpackningar.
Grundaren Jane ville skapa en hudvårdsserie utan komedogena ingredienser; sådana täpper till huden och framkallar därmed pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller inte heller allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande alkohol. De aktiva ingredienserna i hudvård från Dermalogica består bland annat av naturliga eteriska oljor och extrakt. Grön lera och citronmeliss verkar renande och lugnande. Riskomplex, mjölksyra, salicyl- och fruktsyra har en exfolierande effekt på huden.

Unik hudanalys

Dermalogica arbetar med professionella terapeuter som kontinuerligt blir uppdaterade i det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och behandlingsmetoder.
Kunden har möjlighet att få en noggrann kartläggning av sitt ansikte genom Face Mapping-konceptet som är en kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade teknikerna inom kinesisk diagnostik. Terapeuten kan därefter ge dig råd om vilka produkter just din hud behöver. Besöker du något av Dermalogicas hudvårdscenter kommer du alltid att få en professionell behandling av välutbildade terapeuter.

Dermalogica hos Babyface

Babyface har ett brett utbud av Dermalogicas produkter. Vill du ha hjälp att hitta de produkter som passar just din hud så är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.