Deodorant

Deodorant – här är de mest effektiva

Deodorant är en produkt som de flesta av oss inte kan leva utan. En deo har den fantastiska egenskapen att hålla dålig lukt på avstånd, och får oss att känna oss fräscha under flera timmar. Det finns en mängd olika deodoranter att välja mellan och det kan vara svårt att veta vilken deodorant som allra bäst. I detta inlägg ger vi dig tips på ett flertal deodoranter som kommer få dig att dofta gott, och som dessutom är fria från ämnen som kan skada din hälsa.
deodorant

Effektiv deodorant

 

1. Saltdeo– En deodorant från Maria Åkerberg som består av saltet kalium-alun som förr användes i Sverige på grund av sina blodstillande och desinficerande effekter. Vi vet idag att mineralet även kan användas som deodorant vilket gör det till ett perfekt alternativ. Produkten innehåller varken alkohol eller aluminiumklorid vilket innebär att den är skonsam mot din hud. Den håller dessutom upp till 24 timmar, så att du kan hålla dig fräsch dygnet runt.

2. Deo spray citrus– Ännu en fantastisk produkt som framställts av Maria Åkerberg. Deodoranten innehåller eteriska oljor från lime och grapefrukt vilka avger en fantastisk doft. Även denna deodoranten är fri från alkohol och aluminiumklorid.

3.Deo spray– En produkt från varumärket The organic Pharmacy som bland annat innehåller bergamott, lavendel, neroli och salvia. Ingredienser som alla har fantastiska egenskaper vilka på ett skonsamt sätt dödar bakterier och avger en härlig doft.

4. Foot deo– Vem har sagt att deodorant endast kan användas under armarna? Produkten går lika bra att använda på fötterna för att undvika svettiga och illaluktande fötter. Maria Åkerberg erbjuder en fotdeodorant som bland annat innehåller blomman geranium och enbär för att ge fötterna en god doft. Produkten är fri från aluminiumklorid och alkohol och är därmed skonsam mot dina fötter.

 
Dessa deodoranter har goda egenskaper och är ett bra alternativ för dig som gärna använder produkter som är skonsamma mot din hälsa.

Har du frågor kring deodoranter som passar dig och dina behov så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera