ansiktsvatten

Därför ska man använda ansiktsvatten

Många tror att ansiktsvatten endast är till för att tvätta bort det smink som lämnats kvar på huden efter rengöring. Det är inte hela sanningen. Ett ansiktsvatten kan göra mycket mer för din hud än så. Man ska absolut inte underskatta vikten av att använda detta vatten i sin dagliga hudvårdsrutin.

Ansiktsvatten är bra för huden

Ansiktsvattnets främsta uppgift är att återställa PH-värdet i huden eftersom det rubbas vid kontakt med vatten. PH-värdet i kranvatten är 7 och hudens PH-värde brukar ligga någonstans runt 5. Genom att balansera upp PH-värdet i huden med ett ansiktsvatten ger man huden bra förutsättningar i vardagen.

När PH-värdet inte är i balans så blir den extra mottaglig för fria radikaler och bakterier som kan skada huden. Dina övriga hudvårdsprodukter fungerar inte optimalt när PH-värdet är i obalans. Så genom daglig användning så kommer hela din hudvårdsrutin bli mer givande för huden. Förr var de flesta ansiktsvatten uttorkande men i dag har de allra flesta en variation mellan återfuktande, mattande, lugnande och antibakteriella egenskaper. Här gäller det att hitta den som är bäst lämpad för ens egen huds behov.

ansiktsvatten

Ansiktsvatten för olika behov

Babyface webshop har vi ett brett utbud av ansiktsvatten för olika hudtyper och behov. I detta inlägg lyfter vi fyra ansiktsvatten som är populära hos oss.

Babor Rose Toning Essence är ansiktsvattnet som balanserar, fräschar upp och vitaliserar huden. Det hjälper till att stärka hudens naturliga skyddsfunktioner efter rengöring. Vattnet har ett naturligt rosextrakt som stärker och hudbarriären. Det passar alla hudtyper och är fri från alkohol.

Murad Hydrationg Toner balanserar och återfuktar huden samt neutraliserar orenheter på hudens yta. Ansiktsvattnet ingår i en serie som vänder sig till alla som önskar att återupprätta hudens fasthet och lyster. Dessa produkter innehåller aktiva växtöstrogener som återställer hudens elasticitet samt reducerar synligheten av medium till djupa rynkor. Huden efterlämnas uppstramad och med ungdomlig glöd.

Rodial Dragon´s Blood Hyaluronic Tonic är ansiktsvattnet som har en innovativ hyaluronformel som fuktar och lugnar huden. Denna tillför huden ny energi och innehåller B3-vitamin som rengör porerna och efterlämnar huden med en frisk och strålande glöd.

Dermalogica Antioxidant Hydramist är ett ansiktsvatten som sprayas över över hela ansiktet och på halsen. Det ger ett antioxidant skydd och ger fuktbindande och utslätande effekt på köpet. Innehåller vitt te, lakritsrot och betaglukan som lugnar och skyddar huden mot fria radikaler. Innehåller även ämnena glukosamin som tillför rikligt med fukt, samt ärtextrakt som jämnar ut hudytan med sin flash firming-effekt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.