cover fx

Cover FX – hälsosam makeup som passar alla

Cover FX är hudvårdsmärket som passar alla – en perfektions-teknologi som skapar en jämn, felfri finish för alla kvinnor — oavsett hudfärg, ålder eller hudtyp. Cover FX skapades ursprungligen för att behandla världens mest krävande hud — hud som är hyperkänslig och väldigt irritations benägen. Tack vare detta så lyckades de skapa en revolutionerande produktserie som erbjuder kunden ett brett urval av nyanser och avancerad formula som innehåller ingredienser som är hälsosamma för huden.

Cover FX: Varje kvinna är vacker

Cover FX har en övertygelse om att varje kvinna är vacker. De arbetar kontinuerligt för att skapa hälsosamma och innovativa lösningar som lyfter fram det absolut bästa i en kvinnas utseende.

Varje produkt vi skapar, varje forskare vi anställer, varje make-up artist vi anlitar är där av en anledning, och en anledning enbart: för att hjälpa kvinnan av idag att möta världen med självsäkerhet och nå sin fulla potential.

cover fx

Cover FX Foundation Shade System

Cover FX produkter är framtagna så att det blir enkelt att hitta sin rätta nyans. “Cover FX Foundation Shade System” är baserat på nyans och underton. Nyans-skalan är framtagen för att göra nyans-matchningen enkel. Hitta din nyans skala (från ljus till mörk) och sedan din underton (rosa, neutral eller gyllene). Nyans-skalan är identisk genom hela produktserien, oavsett det är puder, kräm eller flytande foundation. Cover FX har en global nyans-skala – En ny nyans föds varje dag!

Hälsosam makeup

Cover FX produkter ger en en flexibel täckning som varierar genom appliceringen från tunt till total täckning. De är framtagna för att hålla en hel dag. Produkterna är fullproppade med kraftfulla hudvårdsingredienser så som ceramider och antioxidanter som skyddar och förbättrar huden över tid. Makeupen är kliniskt testad under övervakning av dermatologer och fungerar bra att använda även för den med känslig hud. Produkterna är veganska och inte testade på djur. De är dessutom fria från mineralolja, parabener, gluten, talk och är parfymfria.

Cover FX är bra för huden

• Antioxidanter: E & C-vitaminer samt grönt te skyddar mot miljöskador.
• Antiinflammatoriska ingredienser: Phytosphingosine & Bisabolol lugnar och läker irritation och känslighet.
• Fuktgivare: Squalane, Ceramider och F-vitamin ger fukt.
• Talg reglerare: Kaolinlera och Silica hindrar huden från att se glansig ut, utan att torka ut den.

Kommentera