cover fx custom cover drops drop everything

Cover FX Custom Cover Drops – Drop everything!

Cover FX Custom Cover Drops är produkten som är väldigt populär utomlands just nu och även i Sverige har vi börjat få upp ögonen för dessa fantastiska droppar. Anledningen till att den är så omtalad och populär beror på att den förändrar hela din dagliga makeup-rutin. Med dessa droppar går det inte bara snabbare att sminka sig, resultatet blir dessutom helt anpassat efter just dina behov och önskemål. Med andra ord har det aldrig varit enklare att få ett perfekt resultat snabbt.

cover fx custom cover drops

Hur fungerar är Cover FX Custom Cover Drops?

Cover FX Custom Cover Drops är droppar med koncentrerat pigment. Genom att droppa några droppar i exempelvis din dagkräm eller primer, så skräddarsyr du din egen foundation. Ju fler droppar – ju högre täckningsgrad, vilket gör det enkelt att anpassa makeupen efter ditt eget behov och önskemål. Du blandar den med vilken av dina hudvårdsprodukter du vill. Om du exempelvis vill ha ett matt resultat så blandar du dropparna med en mattande dagkräm eller primer, vill du ha att resultatet ska bli lystrigt så blandar du den med en produkt med lyster i, och så vidare.

Cover FX Custom Cover Drops

Så hur fungerar Cover FX Custom Cover Drops egentligen? Dessa revolutionerande droppar fungerar genom att de innehåller “Flash Fusion TechnologyTM formula”. Så fort du tar en droppe i din hand så dunstar formulan bort och kvar blir bara rent pigment. Detta gör att du obehindrat kan blanda till en unik och specialanpassad foundation i din egen handflata. Produktens pigment är belagd med Lecithin, ett ämne som biokemiskt liknar vår hud och leder därför till att blandningen mellan produkterna blir perfekt och appliceringen jämn.

Såhär använder du Custom Cover Drops

Du kan blanda Cover FX Custom Cover Drops med vilken flytande formula som helst: fuktgivande krämer, serum, oljor, primers, foundations och färgade dagkrämer. Det är väldigt enkelt att använda produkten! Du tar önskad mängd av din vanliga hudvårdsprodukt i handflatan och droppar ett antal droppar på produkten. Vill du ha lite täckning droppar du 1-2 droppar, önskar du en mer täckande foundation så droppar du 3-4 droppar. Mixa ihop produkterna med dina (rena) fingertoppar och du har en foundation som är perfekt för just dig.

Cover FX Custom Cover Drops


Har du frågor kring dessa dessa fantastiska droppar eller någon annan av våra produkter så är du välkommen att höra av dig. Vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.