Bra produkter mot acne

Bra produkter mot acne kan vara svårt att hitta i produktdjungeln. Det som passar någon annan kanske inte alls passar dig. Tror du att du har acne rekommenderar vi alltid ett besök hos en hudläkare innan du börjar prova runt bland olika produkter. Har du lindrigare problem eller obalans i huden är det alltid bra att besöka en auktoriserad hudterapeut för att komma tillrätta med det. I detta inlägg ger vi dig tips på bra produkter mot acne. Är du osäker på vilka produkter som är bäst för dig och önskar individuell hjälp? Tveka inte att höra av dig, vi hjälper dig gärna!

 

Tips på bra produkter mot acne

I detta inlägg vill vi lyfta fram Murad Blemish® fantastiska produkter. Blemish är en serie som vänder sig till dig med en oren hud med dagliga utbrott och överproduktion av talg. Produkterna innehåller salicylsyra som rengör huden och förebygger framtida utbrott, samt reducerar rodnad och irriterad hud utan att torka ut den. Din hud blir ren, sund och balanserad!

 

bra produkter mot acne murad

Rengöring

Murad Clarifying Cleanser är rengöringskrämen som effektivt behandlar och förebygger acne. Den Reducerar 99,9% ytliga och irriterande bakterier på mindre än en minut. Den penetrerar samtidigt på djupet för att bibehålla huden ren och klar.

 

Ansiktsvatten

Murad Clarifying Toner är ett väldigt bra ansiktsvatten. Det eliminerar olja och orenheter under flera timmar genom att matta ner blanka ytpartier och hålla porerna rena och klara.

  • Algextrakt: bidrar till att hålla överproduktionen av talg under kontroll.
  • Trollhassel: bidrar till att rengöra huden.
  • Allantoin: lindrar och läker irriterad hud.

 

Exfoliering

Murad Blemish Control Transforming Powder är ett unik vatten-aktiverat pulver som förvandlas effektivt till rengöring och exfoliering utan överskrubbning. De exfolierande bio – enzymerna tar bort olja, smuts och döda hudceller.

 

Serum

Blemish & Wrinkle reducer är en behandlande produkt som innehåller effektiva acne och åldersbekämpande ingredienser. Den minimerar acne- utbrott och balanserar talgproduktionen i huden samtidigt som den minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.

 

Creme

Murad Skin Perfecting Lotion är en oljefri återfuktare som återstrukturerar huden genom att matta ner blanka ytpartier och hålla porerna rena och sammandragna.

 

Mask

Murad Clarifying Mask Detta är en djuprengörande mask som är baserad på naturlig lera. Masken har en mattande effekt samtidigt som orenheter reduceras och huden får en klar lyster. Zink och lakritsextrakt är lindrande på irriterad hud.

 

Body spray

Murad Clarifying Body Spray är ett spray som passar dig med oren hud och acneproblem på rygg och bröst. Sprayet är djuprengörande och innehåller salicylsyra som har en antibaktriell effekt. Frukstyrorna tränger ner på djupet i huden och förebygger samt reducerar orenheter.

 

bra produkter mot acne murad startkit

Start kit

Murad Beautiful Start Blemish Control Kit är ett kit med utvalda produkter för dig som vill prova på Murads fantastiska produkter. Ett kit som också passar utmärkt i resväskan!

Här finns det mer information och fler bra produkter mot acne. Har du frågor ska du inte tveka att kontakta oss – vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera