brun utan sol

Bra produkter för att bli brun utan sol

På Babyface har vi ett brett utbud av brun utan sol (BUS) produkter i vår webshop – alltifrån kräm till spray och droppar. Man känner sig både fräschare, snyggare och piggare med lite färg på kroppen, ellerhur? Att vistas i solen är ju såklart superhärligt, men man ska ju göra det med viss försiktighet. Solens starka strålar kan göra mer skada än nytta på vår hud. Tur att det finns fler sätt att få lite färg. Med en bra brun utan sol-kräm så får man en hälsosamt solkysst look och behöver inte ligga och pressa i solen i timme ut och timme in.

Brun utan sol: peela först och smörj sedan

För att resultatet av din brun utan sol-kräm ska bli så jämnt och fint som möjligt så är det bra att först förbereda huden. Ett måste är därför att allra först peela huden noggrant med riktigt bra peelingprodukter. Då får man bort döda hudceller och huden blir len och slät. Se också till att huden är väl återfuktad och var extra noga med områden som armbågar, knän och hälar.

Tips på bra brun utan sol produkter

brun utan sol

CLARINS GOLDEN GLOW BOOSTER SELF TAN FACE är en mycket populär brun utan sol kräm för att den ger ett skräddarsytt resultat! Den är väldigt enkel att använda. Man blandar 2 – 3 droppar i sin vanliga dagkräm eller nattkräm tills man uppnått önskad nyans. Det blir en jämn och fin ton samtidigt som huden återfuktas utan att ge en obehaglig doft.

MARIA ÅKERBERG TAN IN A BOTTLE är också en av våra populäraste brun utan sol produkter. Krämen är ekologisk och man får en fräscht solkysst look som ökar gradvis. Den fungerar till både ansiktet och kroppen. Maximal färg får man efter 3-4 dagars användning. Vilken brun nyans man får beror på vilket pigment man har i huden och varierar därför mellan olika personer.

Du är alltid välkommen att fråga oss om du vill ha tips och råd kring våra produkter!
info@babyface.se

Kommentera