bra present till pojkvän

Bra present till pojkvän

Att hitta bra present till sin pojkvän kan ibland vara väldigt svårt, särskilt om personen ifråga tycks ha allt! Någon som känner igen sig? Under sommaren väntas många olika event och händelser. Är det din hjärteväns födelsedag? Eller är pojkvännen en nybliven student? Nedan ger vi dig flera exempel på bra present till pojkvän som kan ge dig lite mer kött på benen.

Bra present till pojkvän

bra present till pojkvän

Oavsett vad anledningen bakom presenten är – resor, skapa en rutin eller helt enkelt bara ge bort lite omtanke så är ett travel-kit ett utmärkt val. I detta gåvoset finner du bland annat shampoo som kan användas till både kropp och hår samt en lugnande after shave som lindrar rodnad och sveda. Detta är ett bra multi-kit som tar hand om både hår, kropp och rakning!

Skäggolja och ögoncreme är båda bra present till pojkvän

Är din pojkvän redan insatt i diverse hudvård- och rakningsprodukter kanske en tanning booster kan vara den bästa presenten. Man tillsätter bara 3 droppar i sin vanliga hudkräm och den lämnar ett fräscht och solkysst resultat. Produkten ger en jämn och naturlig färg, samtidigt som den tillför en energikick och fukt till huden.
Fler tips om hur du lätt applicerar bus-produkter och tips på produkter till övriga kroppen kan du även läsa om här.

bra present till pojkvän

Oavsett ålder så kommer en ögoncreme alltid att vara en bra investering, och för den lite mognare mannen är detta den ultimata gåvan. Med hjälp av bland annat koffein, sheasmör och bisongräs motverkar denna kräm svullnader, linjer och mörka ringar under ögonen. Blicken blir klar och vaken – redo att se och upptäcka allt!

Många män håller skägget kärt, och visst kan det vara riktigt fint – om det sköts rätt. Maria Åkerbergs beard oil ger skägget ett mer välvårdat intryck samtidigt som den tillför näring till huden. Oljan mjukgör och förebygger även inåtväxta strån, så att skägget kan må så bra som möjligt.

Happy shopping!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.