bästa skönhetstips

Bloggläsarnas bästa skönhetstips

Våra bloggläsare delar med sig av sina bästa skönhetstips. Det som våra bloggläsare har gemensamt är att de har ett stort intresse för hälsa och skönhet, så att läsa deras bästa skönhetstips är väldigt spännande och intressant.

Mitt bästa skönhetstips

Jag duschar alltid kallt de sista minuterna. Varmt vatten är bra när man tvättar sig med tvål eftersom det får porerna att öppna sig. Det kalla vattnet får porerna att stänga sig och gör huden mindre mottaglig för smuts och förhindrar att huden och håret torkar ut. Jag tycker också att det motverkar att huden blir så irriterad efter rakning. Kalldusch är ju även bra för blodcirkulationen och jag har hört att det även höjer förbränningen, så det finns många fördelar med kallduschen!
– Nina

Jag har kommit på att när jag använder Maria Åkerberg Body Scrub på benen innan man rakar dem så blir de verkligen superlena. Mycket lenare än då man endast rakar. Jag tycker att det håret verkar hålla sig borta längre också. Detta är mitt bästa skönhetstips!
-Johanna

Jag tycker att mina tänder är vitare när jag äter mycket jordgubbar. Jag blir väldigt sugen på jordgubbar under vissa perioder och äter då väldigt mycket jordgubbar, näst intill dagligen. Jag googlade ifall jordgubbar kan göra tänderna vitare för jag funderade på om det kanske bara var inbillning. Jordgubbarna innehåller tydligen skonsam äppelsyra som gör tandytan ren och skapar en vitare look. Dock så läste jag också att den innehåller citronsyra som kan försvaga tandytan och slita på tänderna. Så som med allt annat antar jag att man kan fortsätta med jordgubbarna, men med måtta.
-Malin

Mitt bästa skönhetstips är att hålla en hälsosam livsstil. Tidigare slarvade jag med både mat och sömn, drack alkohol och feströkte varje helg och tränade endast ett par gånger i månaden. Jag hade dålig hy, ringar under ögonen och hade noll energi. En kompis till mig sa åt mig att jag borde sköta min kropp bättre, att det kommer göra stor skillnad. Så jag började med de enklare stegen som att dricka mycket vatten och laga hälsosamma lunchlådor. Efter ett par veckor blev steget att börja träna mer regelbundet inte så stort. Ett steg som ledde till att jag somnar tidigare och sover bättre och jag är inte längre sugen på godis och skräpmat på samma sätt som tidigare. Även festerna har glesnat eftersom jag hatar att vakna sliten dagen efter nu när jag vet hur bra jag mår när jag är pigg och har massor av energi.
-Sanna

Vad är ditt bästa skönhetstips?

Har du något tips som du vill dela med dig av till våra läsare? Maila oss gärna på info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.