strandsnygg

Bli strandsnygg i 5 steg

Inte bara bikinin måste vara ”on point” för strandens bus och långa simturer, givetvis vill även du vara ditt allra snyggaste jag. Det blir så mycket roligare om man själv känner sig fin – såhär gör du för att bli strandsnygg i 5 enkla steg.

Strandsnygg i 5 steg

1. Att fötterna glöms bort under vinterhalvåret är väl egentligen inte så konstigt, men till sommaren vill de gärna kika fram! Då bör de vara mjuka och släta, inga hälsprickor här inte.
Börja med att ta dig ett avkopplande fotbad, fila fötterna och smörj in dem i en mjukgörande kräm från Maria Åkerberg. Krämen gör fötterna mjuka och motverkar förhårdnader, så du får babylena fötter. Avsluta med att måla tånaglarna, gärna i en ljus pastellfärg.

2. Passa även på att ge ansiktet en rejäl kur medan du ändå sitter stilla i fotbadet och lägg en uppfriskande ansiktsmask. Masken suger ut orenheter och ansiktet känns både fräschare och friskare. Har du fått någon liten blemma kan även denna mask göra så att de minskas ner eller försvinner helt.

En strandsnygg hud är exfolierad

3. Förbered huden för en rejäl omgång D-vitamin i form av solstrålar och peela hela kroppen när du är i duschen. Solbrännan fäster bättre på renskrubbad hud och döda hudceller försvinner. Elemis Devils Mint Body Scrub rengör varsamt och lämnar huden silkeslen. Vill man vara extra strandsnygg bör ju även de lurviga få sig en omgång för släta och lena ben. Peelingen hjälper även till här och motverkar inåtväxande hårstrån.

4. Håret kommer att slitas en hel del i sommar, dels av salta hav men också av solexponering och kanske även diverse hårprodukter. Ge håret de bästa förutsättningarna med en hårmask som du sedan duschar av. Gör du detta lite då och då kommer håret bli mindre frissigt och kännas lenare – och du är strandsnygg varje dag.

5. Avsluta duschritualen med återfuktande Body Lotion White Chocolate som doftar ljuvlig av vanilj och kakao – mer somrigt än så kan det inte bli.

Framhäv ditt strandsnygga jag med rätt kläder

Nu har kroppen fått sitt, och plaggen på denne bör vara lika perfekta som du! Följ trenden i sommar och framhäv ditt strandsnygga jag med ett par sandaler och en playsuit. En ljus mönstrad playsuit är perfekta valet i sommar. Den tar en sekund att ta på, och resultatet blir både avslappnat och uppklätt. Den funkar dessutom lika bra till stranden som uteserveringen på kvällen.

Kommentera