Babyface tipsar – vårda fötterna

Har fötterna legat i ide under höst och vinter? Många känner nog igen sig i detta då strumpor och kängor är synonymt med kallare väder. Men nu är det dags att återigen dags att vårda fötterna och ge dem lite kärlek, så att de är redo att möta våren!

Varför fotbad?

Ett fotbad är ett enkelt tillvägagångssätt för att vårda fötterna, det stimulerar blodcirkulationen samtidigt som det rengör och mjukar upp. Att sitta med fötterna i ett fotbad ger dig bra resultat om du har problem med förhårdnader och torra fötter.

Vårda fötterna i 3 steg

  • Som sagt: fotbad! Inte nog med att fotbad är otroligt avslappnande, det är också riktigt bra för torra fossingar! Häll i mjukgörande olja och fotsalt. Sätt dig sedan ner med en bra bok eller liknande och njut av 20 minuters välgörande fotbad!
  • Fila, fila, fila! Efter ett fotbad har död hud luckrats upp och du kan enkelt fila bort det. Ta extra mycket vid hälen.
  • Torka fötterna och smörj med en fet salva så att de blir återfuktade. Trä sedan på ett par strumpor så att de inte utsätts för smuts och slitage det första de gör.

Vårda fötterna med bra produkter

Cinq Mondes Tender Foot Cream är en uppfräschande fotkräm som har en kylande effekt på fötterna och är idealisk mot torra, fnasiga och uttorkade fötter. Krämen förebygger och behandlar även spruckna hälar!

För den som lider av spruckna hälar ofta har The Chimestry Brand lösningen mot detta och den heter Heel Chemistry. Krämen hjälper den spruckna huden samtidigt som den återfuktar på djupet för att undvika hudhärdningscykeln. Innehåller marint komplex som kliniskt har visat sig förbättra hudstrukturen och återfuktningen, samtidigt som extrem torrhet motverkas.

Maria Åkerbergs Specials for feet är bra för torra fötter och naglar. Med oljan ingår även ett hämmande medel som verkar bakteriedödande och svamphämmande.

Avsluta ditt fotbad med att ge fötterna en god doft med denna fotdeo från Maria Åkerberg. Foot Deo Spray är en deodorant med geranium och enbär som håller dina fötter väldoftande.

vårda fötterna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.