bästa sminktips

Babyface tipsar: Våra bästa sminktips

Att vi kan våra smink- och skönhetsprodukter är ingen hemlighet. Mer än gärna gottar vi ner oss i de senaste nyheterna och trenderna. Idag tipsar vi på Babyface om våra bästa sminktips.

Våra bästa sminktips

Något vi alltid har i handväskan är en BB-cream. Den tillför både fukt och solskydd men är också en högpigmenterad foundation som ger ett fullt täckande resultat. Sminkningen går lätt och smidigt, och endast med en liten mängd smörjer man in hela ansiktet. Denna multikräm fungerar även som concelear – en räddare i nöden om man haft en natt med lite sömn. Vi duttar lite kräm under ögonen och ringarna trollas bort. Krämen funkar även som färgkorrigering vid eventuella blemmor som dykt upp under dagen.

bästa sminktips

Smidigast för att applicera denna kräm är med en bra borste som inte släpper strån över ansiktet. Jane Iredales Blending Brush är mjuk och gjord av naturligt hår för allra bästa kvalité.

Fixeringspuder kommer alltid vara det bästa sminktipset

För att fixera sminket eller fräscha upp sig under dagen är vårt bästa sminktips ett fixeringspuder. Vårt favoritpuder har en ultralätt konsistens som lägger sig nätt över ansiktet och tillför lyster, samtidigt som det absorberar överflödigt talg och håller makeupen på plats i timmar. Ett måste, helt enkelt.

bästa sminktips

 

En annan favorit bland våra bästa sminktips vi har är cremeskugga – wow, vad smidigt!
Ögonmakeup kan ibland vara lite svårt att få till rätt, ögonskuggan har svårt att fästa eller också blir färgen ojämnt fördelat – någon som känner igen sig? Detta är nu lätt åtgärdat med denna ögonskugga och primer i ett. Primern förhindrar att skuggan lägger sig i fina linjer och skuggan ligger kvar i många timmar. Se filmen nedan hur man finast applicerar skuggan, antingen med borste eller med hjälp av fingrarna. Hur fint?!

För att se hela vårt utbud av hud- och sminkprodukter, besök: babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.