sminkborttagning

Babyface tipsar – sminkborttagning

Smink och hudvård är en djungel, och ofta hittar man flera olika favoriter. Sminkborttagning är en utav dem. Vi tipsar om våra favoriter och varför de är så bra.

Varför är det viktigt med en bra sminkborttagning?

Efter en heldag fylld med äventyr så har smuts, bakterier och fetter fastnat på vår hud i ansiktet.
För att undvika orenheter och akne är det därför otroligt viktigt att du varje kväll använder en bra rengöring för ditt ansikte.
Under natten rensar vår hud ut slaggprodukter. Det innebär att huden naturligt rensar ut fetter, smuts och slagg som lägger sig på hudytan, därför ska du även rengöra din hud på morgonen.
Inte bara sminkborttagning utan också ansiktsvatten är en viktig del i sin rengöringsritual, här kan du läsa mer om våra ansiktsvatten.

Sminkborttagning – våra favoriter

Mineral Cleansing Water från BareMinerals är en skonsam makeupremover som varsamt tar bort makeup från ansikte och ögon, även vattenfast. Formulan är oljefri och är baserad på micellärmolekyler, dvs små rengörande sfärer som är suspenderade i vatten för att dra åt sig smuts och olja. Den återfuktande formulan innehåller mineralrika havssalter, gurkextrakt och rosvatten som gör huden smidig och fräsch. Perfekt för den med känslig hud, som vill undvika att rengöra ansiktet med vatten.

All-in-One Facial Cleanser med toner från Dr Dennis Gross är en effektiv 3-i-1 produkt som i ett enkelt steg rengör på djupet, avlägsnar makeup och balanserar huden för en ren, frisk hy.

Ett milt, fuktgivande micellärt rengöringsvatten från Rodial fungerar för både ansiktet och ögonområdet. Uppfriskande rosenvatten rengör huden och avlägsnar makeup och orenheter, medan drakblod (saften från drakblodsträdet) lugnar och återuppbygger huden. Innehåller även vitamin B3 (niacinamid) som omedelbart ger energi och lyster samt minskar förstorade porer.

För de som använder kontaktlinser och fransförlängning är denna oljefria ögonmakeup remover från Babor perfekt! Avlägsnar vattenlöslig och vattenfast ögon- och läpp-make-up. Lämnar ingen fet yta. 

sminkborttagning

Här kan du ta del av samtliga produkter kring sminkborttagning.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.