snabb leverans

Babyface kunder: Snabb leverans och jättebra service

Vi tycker att det är härligt att höra att våra kunder är så nöjda med Babyface. Snabb leverans och bra kundservice är väldigt viktigt hos oss. Kul att det märks! Nedan kan du läsa ett axplock av de kundomdömen för Babyface som har lämnats via sidan Prisjakt.nu.

10 Stjärnor

Supersnabb leverans. Trevlig och kunnig personal.
Dom skickar alltid med en eller flera gratis prover 🙂

10 Stjärnor

Fantastiskt fin kundservice. Jag köpte en produkt med 50 ml, men eftersom de inte hade den lager så erbjöds jag samma vara fast 200 ml utan att betala extra.

10 Stjärnor

Väldigt snabb leverans, och de hade ett av dom bästa priserna på den Dermalogica produkter jag sökte. Jag kollade upp så att de verkligen var auktoriserade återförsäljare av Dermalogica ?

snabb leverans

10 Stjärnor

Jag har beställt produkter från Babyface sedan 2014. Samtliga produkter kommer på några dagar och det är aldrig några problem.

10 Stjärnor

Alltid ett nöje att handla här. Mycket bra produktbeskrivningar med bra bilder. Otroligt snabb leverans i stabila, snygga emballage och produkterna är proffsigt inlindade i silkespapper. Man får alltid den senaste uppgradering av produkten vilket tyder på att produkterna är ”färska”. De har även ett bonussystem som du kan välja att använda vid nytt köp. Ligger alltid bland de lägsta i pris + fri frakt. De har ett ganska litet sortiment av varumärken, men märkena de satsar på är enligt mig marknadens bästa. Skickar alltid med varuprover (av samma märke men andra produkter än de man köpt)
E-handel när den är som bäst.

9 Stjärnor

Låga priser på kvalitetsprodukter och snabb leverans.

10 Stjärnor

Alltid snabb service och lätt att komma i kontakt med om en skulle behöva. Har handlat på Babyface i många år och har alltid varit lika nöjd, tummen upp!

10 Stjärnor

Jättebra service vid chat med hudterapeut. De har så gott som hela sortimentet (tror jag) av ett av mina absoluta favoriter bland ekologisk makeup: Maria Åkerberg. Och annat. Alltid snabb leverans och fint förpackat. Någon enstaka gång när jag behövt returnera något, har det alltid gått smärtfritt! Har bra bonussystem också.

Har du frågor eller funderingar kring våra produkter? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.