babors hudvårdsprodukter

Babor – hudvårdsprodukterna som levererat i över 60 år

Företaget grundades på 50-talet av Dr. Michael Babor och har sedan dess utvecklat mängder av hudvårdsprodukter – och företaget i sig. Det stora utbudet av Babors hudvårdsprodukter gör det lätt för kunder med olika hudtyper, varje produkt har i regel en egen serie och man kan hitta sin individuella favorit.

Babors hudvårdsprodukter bevarar naturlig skönhet

Många känner säkert till ”den svarta rosen” som är synonymt med Babor. Rosen symboliserar skönhet och har varit utgångspunkten när de framtar sina produkter. De strävar efter att ta fram effektiva produkter för behandling av specifika hudtillstånd och att bevara naturlig skönhet.

En hel del utmärkelser har det blivit genom åren, men den absoluta favoriten är deras ansiktsrengöring HY-ÖL som lanserades redan under starten på 50-talet. Dr Michael Babor var först med att upptäcka kombinationen av olja och vatten som ger den mest ideala djuprengörande effekten på huden. Den effektiva djuprengöringen bevarar hudens naturligt skyddande barriär. Den fungerar även som makeup-remover. Passar alla hudtyper/hudtillstånd.

 

Babors hudvårdsprodukter

2014 fick Babor även en utmärkelse som årets SPA-produkt med hudkrämen Shaping for Body Lifting Body Cream. Krämen är en lyxig kroppscreme med intensivt uppstramande effekt som ger huden ny spänst och elasticitet. Den har en anti-age effekt formulerad med stamcellsextrakt från tyskoxel, exklusivt för Babor.

Babors hudvårdsprodukter

Babor har miljötänk, även i transporterna

För att kunna frakta sina produkter använder företaget sig av GOGREEN, vilket innebär att de skickar  koldioxidneutralt från Aachen, Tyskland, till distributörer världen över.

”Vi skapar hållbara produkter med ett resurseffektivt användande av naturens resurser – med maximal respekt för vår miljö”.

För Babor är det en självklarhet att inte testa några utav deras hudvårdsprodukter på djur. För dem betyder respekt för naturen också respekt för levande varelser.

Babyface har ett brett utbud av Babors hudvårdsprodukter.
Vill du ha hjälp att hitta de produkter som passar just din hud så är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

info@babyface.se

 

Kommentera