pumpa enzyme mask

Användarrecension av Pumpkin Enzyme Mask

Peter Thomas Roth är hudvårdsmärket som består av korrigerande och lindrande produkter som uppfyller alla behov. En Babyface-kund har provat Pumpkin Enzyme Mask och dokumenterat hur hennes hy blev. 

Peter Thomas Roth – Pumpkin Enzyme Mask

Min hy är ganska enkel, ärligt talat. Den går lite mer åt det torra hållet så jag behöver mycket återfuktning då det annars dyker upp fina linjer i ansiktet. Jag snubblade över Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask och blev så klart helt såld när jag läste att produkten innehöll pumpa! Detta var jag bara tvungen att prova. Pumpkin Enzyme Mask polerar av ytliga döda hudceller för att lyfta fram en jämnare, yngre, strålande och återupplivad hud. Den trippelverkande hudförnyaren hjälper till att jämna ut hudnyansen, jämna ut fina linjer/rynkor och gör huden klarare.

Känslan vid applicering var lite rivig. Jag har känslig hud och trots de fina kornen så rev det ganska rejält, men det kändes också direkt uppfriskande. Doften var svag och julig på något vis. Jag masserade in ett tunt lager på hela ansiktet och lät verka i 5 minuter innan jag sköljde av den med ljummet vatten.

pumpkin enzyme mask

Resultatet av Pumpkin Enzyme Mask


Resultat efter första omgången var WOW! Min hy var så, så, så klar! Och med en lyster så att huden nästan lyste. Jag tillförde min vanliga hudkräm efteråt och morgonen därpå såg huden gladare ut, eller vad man ska säga. Dessutom var jag väldigt len och mjuk. Jag kommer garanterat använda denna masken fler gånger. Det ska bli kul att se vad den kan göra för min hud på längre sikt.

Betyg: 9 av 10

Sugen att prova denna mask och massa fler från Peter Thomas Roth? Då har vi detta kit med flera olika masker i travel size! Perfekt för dig som vill hitta din favorit men osäker på vad din hud behöver. 

pumpkin enzyme mask

Har ni någon produkt ni provat och skulle vilja lyfta i vår blogg så att fler får ta del av den? Mejla oss på info@babyface.se så kanske det är din recension som kommer upp nästa gång!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.