anti-age produkter

Anti-age produkter – När ska man börja använda dem?

Alla vill vi ha ung och fräsch hy. Dessvärre försämras huden med åldern och den förlorar då sin spänst, lyster och kan ge upphov till rynkor. Därför finns anti-age produkter som skyddar huden och motverkar förtida ålderstecken. En vanlig fråga vi får från er kunder är när man ska börja använda anti-age produkter. Faktum är att det inte finns något exakt svar på den frågan. Hudens åldrande beror på en mängd faktorer och är därför individuell.

När ska man börja använda anti-age produkter?

 
Vanligtvis brukar man rekommendera anti-age produkter för personer som passerat 25-årsgränsen. Detta på grund av att det vid den åldern är vanligt att man upptäcker ålderstecken på huden. Om du är lite yngre men ändå vill ta hand om din hy lite extra för att hålla den ung och fräsch så finns det ett ord som du behöver lägga på minnet, nämligen FUKT! Huden mår som bäst när den är ordentligt återfuktad. Se därför till att du har bra produkter hemma som återfuktar din hy. Det kommer att hålla den snygg och fräsch länge. Det är även viktigt att du skyddar huden från UV-strålning och därför är solskydd A och O. Detta gäller även för dig som är äldre.

Nu när du fått tips på hur du kan hålla din hud ung och fräsch är det dags att ge tips på bra produkter som kan hjälpa dig att uppnå ett önskat resultat. Produkterna nedan är ett måste i badrumsskåpet!

4 anti-age produkter som är bra för din hy

 
1. Anti-aging cleansing gel, från Peter Thomas är en gel som rengör huden på djupet och ger en fräsch och ungdomlig hy. Gelen ökar cellomsättningen samt minskar förekomsten av rynkor och fina linjer. Produkten har dessutom en härlig doft av persika.
 
2. Anti-aging moisturizer SPF20, från Murad är en produkt som innehåller ingredienser som stärker hudens kollagenproduktion samtidigt som den motverkar acneutbrott. Huden lämnas återfuktad och smidig.
 
3.Mega rich intensive anti-aging cellular creme, från Peter Thomas är en djupt återfuktande kräm som reducerar djupa rynkor och fina linjer genom att förstäka kollagenet och elastinet i huden. Produkten ger huden en maximal mjukhet och smidighet som ger ett ungdomligt utseende.
 
4. Anti-aging buffing beads, från Peter Thomas. En produkt som ljusar upp huden och gör att den ser fräsch och ungdomlig ut.
 
anti-age-produkter
 
Det var dagens tips på anti-age produkter. Vi hoppas att tipsen har varit till hjälp och att du med produkterna kan hålla dig forever young.

Lycka till!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.