ansiktsmask

Ansiktsmask – hitta den som passar dig

Att lägga en ansiktsmask gör underverk för huden. Ändå är det många som slarvar med detta. Ofta beror det på att man inte vet varför det är så bra att lägga en ansiktsmask regelbundet och vilken mask man ska välja. I det här inlägget guidar vi dig rätt bland maskerna så att du ska hitta den som passar din hud och dina behov allra bäst.

Därför ska man lägga en ansiktsmask

Anledningen till att en ansiktsmask är så bra är för att den fungerar som en inpackning för huden. Den rengör, återfuktar, ökar cirkulationen och tar bort smuts och döda hudceller. Det finns många olika sorters masker så det kan vara svårt att veta vilken som passar just din hud.

Vilken mask passar dig?

Först och främst ska man ta reda på vilken hudtyp man är. Tycker du att det är svårt att veta så kan du läsa inlägget Test: Vilken hudtyp är du? eller ta kontakt med en hudterapeut.

I vår webshop kan du enkelt klicka i vilken hudtyp du har, så visas lämpliga produkter för just dig! Klicka bara i den typ av ansiktsmask du är ute efter, så filtreras övriga masker bort! Se exempel nedan.
Ansiktsmask, peelingmask, fuktmask, nattmask

För att du ska få så bra resultat som möjligt så ska du välja en mask efter din hudtyp eller hudtillstånd. Hos oss hittar du ansiktsmasker som hjälper mot fet hy, känslig hy, torr hy, oren hud, blandhy, eksem, fuktfattig hud, mogen hud, pigmenterad hud, förstorade porer, ojämn hudstruktur, oljig hud, psoriasis, rosacea, rynkor, slapp hud och ytliga kärl. Har du en hy med blandade hudtillstånd så kan du med fördel multimaska. Har du exempelvis blandhy med vissa torra partier och vissa feta så kan du få bra resultat genom att applicera en fuktmask på de partier där du är torr och en mer absorberande mask där du lätt blir oljig.

Ge din hud en kick!

Våra masker är väldigt kraftfulla och kan förbättra resultaten av hudvårdsrutinen avsevärt. Varje mask är framtagen för att ge huden en riktig kick. De ska gärna användas en till tre gånger i veckan. Oavsett om din hud behöver en djuprengöring eller en intensiv fuktbehandling fungera våra masker som ett idealiskt komplement till din övriga hudvård.

Har du frågor kring din hudtyp eller en specifik ansiktsmask, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera