adventskalender

Adventskalender : en present varje dag fram till jul

Nedräkningen till jul har aldrig gått snabbare! Med årets olika varianter av adventskalender inom smink- och hudvårdsproduker blir dagarna fram till julafton ett rent nöje. Vi på Babyface har givetvis våra favoriter och ska med korta ordalag beskriva vad varje adventskalender innehåller – utan att för den sakens skull avslöja för mycket…

Vilken adventskalender ska jag välja?

Det stora urvalet av olika kalendrar gör att det kan bli svårt att välja, urvalet är ju enormt! Söker du en renodlad hudvårdskalender eller vill du ha en med blandad kompott? 

  • I årets julkalender från Decléor får man en fint smyckad förpackning i guld, med det musikaliska temat ”Jingle Oils”. I 24 dagar har du chansen att prova på Decléors mest omtyckta hudvårdsprodukter i travel size eller i full size. Förbered dig för julhelgerna med en härlig överraskning varje dag och njut av de eteriska oljornas välgörande egenskaper som en del av din nya skönhetsrutin.

adventskalender

  • En annan toppfavorit hos oss är bareMinerals julkalender. Varje dag får du en ny utvald lyxig produkt i miniformat att prova!
    Detta är den perfekta gåvan till den som förtjänar att skämmas bort lite extra fram till jul. Extra stor fördel med denna är att det är en sådan variation av produkter, alla från BareMinerals, som är ett välkänt och populärt märke. 

adventskalender

 

 

  • 12 Days To Glow är en kalender som erbjuder en hudvårdande överraskning varje dag i 12 dagar! Innehåller både bästsäljare och nyheter i travel sizes som tillsammans utlovar en strålande hud i jul! För att se exakt vad kalendern innehåller, gå via länken. Lagom till julafton kommer din hy att stråla! Limited edition.
  • Liten till storlek. Stor effekt. En 24-dagars behandling med aktiva ampuller som återfuktar, bygger upp, fyller ut och ökar hudens fasthet. Julkalendern från Babor innehåller 24 ampuller. Ampullerna har olika effekt, allt från att lugna rodnad och irritation till att aktivera huden på natten.
    Applicera en ampull på rengjord hud varje kväll innan din nattkräm. Klappa in produkten över ansikte, hals och dekolletage. Det går även bra att använda en ampull i veckan, eller när som en boost önskas.
    Så öppnar du ampullen: Sätt den vita medföljande plasthylsan på ampullen och bryt sedan av vid det vita sträcket. Plasthylsan är till som skydd då man öppnar ampullen. Låt serumet absorberas ordentligt innan du applicerar hudkrämen. 

adventskalender

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.