hemmaspa

7 steg till ett hemmaspa

Hemmaspa – vad är egentligen härligare en kall vinterdag än ett att fixa ett eget spa hemma? Förutom att du blir ren och fin från topp till tå, så är det också det ultimata avslappningen. Tänd några väldoftande ljus, sätt på lite lugn musik på lagom volym och tappa upp ett härligt bubbelbad.

7 steg till ett härligt hemmaspa

hemmaspa

Bubbelbad

Börja med att tappa upp ett lyxigt löddrande bad med BLISS BLOOD ORANGE + WHITE PEPPER SOAPY SUDS. Detta badgel finns i tre sensationella dofter och rengör milt och vårdar från axlar till tår och lämnar huden mjuk och väldoftande.


Doftljus

Tänd ett härligt doftande ljus från DECLÉOR SCENTED CANDLE Detta doftljus är berikat med noter av förtjusande neroli, som är en av Decleor signaturingredienser. Den mjuka doften gör dig avslappnad och rofylld.

hemmaspa doftljus

hemmaspa hårinpackning

Hårinpackning

Applicera Maria Åkerberg Hair Therapy i ditt nytvättade fuktiga hår. Denna inpackning är återfuktande och mjukgörande. Den passar alla hårtyper, särskilt bra för ett torrt och sprött hår. Inpackningens eteriska oljor från Tea tree, Lavendel och Citrongräs gör att den även passar en torr hårbotten. Låt produkten verka 10-20 min och gärna med handduk kring håret. Skölj därefter håret noggrant tills det att produkten är helt borta.

Ansiktsmask

När du sitter med hårinpackningen i håret så kan du passa på att lägga en ansiktsmask. Perfekt för ditt hemmaspa är PETER THOMAS ROTH MASK-A-HOLIC prova-på kit med masker där du kan prova dig fram och hitta din absoluta favorit. Detta kit ger dig en härlig blandning av några av märkets toppsäljande ansiktsmasker, där du hittar något för alla hudtyper och dagsformer.

hemmaspa ansiktsmask
hemmaspa ögonmask

Ögonmask

Applicera den intensivt återfuktande ögonmasken RODIAL DRAGON´S BLOOD EYE MASKS och låt den verka i 30 minuter. Denna ögonmask gör området kring dina ögon fastare, fylligare och märkbart yngre. Ögonmaskens arnicaextrakt hjälper till att reducera svullnad och mörka ringar samt ger en omedelbar uppljusande effekt.

Peeling

Innan du duschar av dig och kliver ur badet så peelar du hela kroppen med

DECLÉOR GRAIN BODY EXFOLIATOR. Denna ljuvliga scrub omvandlas till olja när den masseras in och förvandlas till mjölk vid kontakt med vatten och din hud får en härlig lyster.

hemmaspa peeling
hemmaspa olja

Olja

Efter badet masserar du in hela kroppen med ELEMIS FRANGIPANI MONOI BODY OIL som ger huden en silkeslen känsla. Denna exotiska olja absorberas snabbt och har en fantastiskt fuktgivande verkan på torr, uttorkad och mogen hud. Oljan kan också användas på hår, naglar och fötter som en extra vårdande behandling. Oljan doftsatt med exotisk arom från frangipani, som betyder ”Gudarnas blomma”.


Har du frågor kring produkterna eller vill veta mer om hur du får till ett härligt hemmaspa är du välkommen att kontakta oss på info@babyface.se

Kommentera