måste ha i sminkväskan

7 saker du måste ha i sminkväskan

Att ha en hel uppsjö med olika produkter i sminkväskan är ingen idé. I grund och botten återgår du till dina vanliga favoriter ändå, och produkterna du inte använder lika frekvent blir gamla och dåliga. Därför tipsar vi idag om de sju viktigaste sakerna du måste ha i sminkväskan – varken mer eller mindre.

7 tips – saker du måste ha i sminkväskan

En härlig mist som inte bara fixerar makeup utan också återfuktar huden under dagens lopp. Denna kanske du inte bara behöver ha i sminkväskan – den är även perfekt att ha med i handväskan.

En produkt som omedelbart tar bort alla tecken på trötthet? Givetvis är detta något du måste ha i sminkväskan! Detta är pennan som lyfter anletsdragen och gör att du ser fräschare ut samtidigt som huden förses med långvarig återfuktning, linjerna slätas ut och ytan blir jämnare.

Compact Cover är ett korrigeringspuder som jämnar ut din hudton och efterlämnar en matt finish. Detta korrigeringspuder ger ett heltäckande resultat och intensiv återfuktning. Pudret glider lätt över huden och efterlämnar en felfri finish.

måste ha i sminkväskan

En produkt som hjälper flera områden är idealiskt i sminkväskan, då den tar mindre plats. Murad Invisiblur Perfecting Shield Broad Spectrum Spf 30  en blandning mellan primer, skydd och anti-aging bekämpar synliga tecken på åldrande och hjälper till att återställa ungdomlig fasthet och hudens motståndskraft. Dessutom jämnar den ut huden och suddar ut brister för förbättrad ton och textur för att skapa en perfekt duk för makeup.

Ingen sminkväska är komplett utan en pincett, eller hur? Ett måste i sminkväskan, helt klart. Behöver ingen närmare presentation – vi alla vet att den behövs.

Ge dina läppar en look av ren passion! Den här formulan ger näring, återfuktar och ger en läcker färg som ser lika bra ut som den känns. Extra plus då den är djupt återfuktande.

Givetis kan man inte prata om sina favoriter utan att nämna den optimala svarta mascaran med stärkande Vitamin E. Den ger dina fransar volym och längd samtidigt som den stärker dem. Xlash mascara är en produkt av den nya generationen, som inkluderar alla de senaste framstegen hos skönhetsindustrin – från den underbara sammansättningen till den eleganta designen.

måste ha i sminkväskan

Sugen på att hitta dina egna favoriter du bara måste ha i sminkväskan? Besök babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.