brun utan sol

5 tips på hur du lyckas med brun utan sol

Hösten är här och även tiden då brun utan sol gör entré! För vem vill inte ha lite solkysst hud när tjocktröjan åker av på kontoret, på gymmet eller hemma i soffan? Men hur får man till en felfri fuskbränna? Vi på Babyface har listat 5 tips på hur du lyckas med din brun utan sol!

1. Peela kropp och ansikte

Peela kroppen minst en dag innan. På så sätt blir du av med döda hudceller och din brun utan sol kommer sitta ännu längre. Filorgas Scrub & Peel är en härligt återfuktande mekanisk peeling utan doft, vilket gör att den även passar en känslig hud. Önskar man lite mer doft och ”spa-känsla” är Elemis Sea Lavender & Samphire Salt Scrub en magisk peeling som river lite extra med saltkorn.

2. Återfukta

Innan applicering är det viktigt att smörja in de delar som ofta är torrast och där brun utan sol lätt kan fastna. Hårfäste, armhålor, armbågar, handleder, knän och fotleder är sådana partier. Smörj in med en återfuktande creme precis innan du applicerar din brun utan sol. Bioline Body Concept Lipoactive Thermo Cream ger fukt och verkar slimmande då den innehåller koffein. Maria Åkerberg Body Lotion White Chocolate är en annan härlig bodylotion med doft av vanilj! Mmh härligt!

3. Välj rätt brun utan sol

Är du en erfarenhet brun utan sol-användare är James Read H20 Hydrating Mousse tillsammans med en tanning mitt ett bra alternativ. Färgen syns nästan direkt efter applicering. Ett bra tips är att applicera på kvällen och sedan duscha ljummet morgonen efter för att få ett jämt resultat. För den lite mer ovane kan James Read Sleep Mask Tan Body vara enklare att använda. En lotion som ger gradvis med färg medan du sover och som inte ger några ränder eller fläckar! Ett ännu enklare alternativ är Clarins Golden Glow Booster Body – flytande brun utan sol som man droppar i sin bodylotion för en gradvis bränna varje dag. Kan det bli enklare?

4. Solkysst hud för en kväll

Vill du bara ha en solkysst hud för en kväll? Då är James Read Wash Off Tan Body svaret! En underbar produkt som ger en omedelbar gyllene solbrun färg utan att kladda. Duschas sedan enkelt av. Hur smidigt?

5. Eftervårda din hud

Smörj in igen! Varje dag. Och duscha inte för varmt. På så sätt kommer din brun utan sol hålla längre och ingen kommer kunna ana att den är fake… För den torra huden ger Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend en underbar kroppsolja lyster och näring!

Lycka till med ”brännan”!

Har du några frågor om våra produkter eller vad som passar din hud bäst? Tveka inte att kontakta oss på info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.