effektiv porrensning

5 tips för en effektiv porrensning

Igentäppta porer leder till blemmor och finnar som sedan du frenetiskt försöker att få bort. Med en effektiv porrensning försvinner problemen, innan de ens hunnit bli några. Följ våra tips för att bli av med dina igentäppta porer.

Tips för effektiv porrensning

Murad har en hel serie för just porer, serien har skapats för att hjälpa till att stärka porernas naturliga struktur och minska uppkomsten av pormaskar orsakade av döda hudceller, olja och smuts i folliklarna.

För ung hy med tendens för fet t-zone och mindre orenheter är ett bra rengöringsskum att föredra.
Den exfolierar milt och rengör tilltäppta porer och huden får därmed en bättre balans mellan fetare och torrare zoner.

Pore Reform Skin Smoothing Polish är en peeling som arbetar mot pormaskar, förstorade porer, tilltäppta porer eller blank t-zon. Genom att rengöra huden varje vecka med en peeling hjälper du huden och porerna att hålla sig rena.

Denna moisturizer med SPF 15 är en lätt fuktighetskräm som hjälper till att kontrollera överflödig olja medan den ger ett effektivt skydd mot skadliga UVA/UVB – strålar. Den motverkar dessutom glans och pormaskar.

effektiv porrensning
En snabbverkande 2-stegsbehandling hjälper till att reducera pormaskar och ger porerna ett långvarigt skydd mot orenheter. Blandad och fet hud kan uppleva tilltäppta porer, svarta och vita pormaskar och en hud som ser glansig ut. Denna duo rensar effektivt porerna och suger upp smuts, samtidigt som den förseglar porerna för att motverka nya pormaskar.

effektiv porrensning

Denna smidiga och intensiva lermask är perfekt vid porrensing. Mjölksyra exfolierar döda hudceller och vulkanisk lera fungerar som en magnet som drar ut orenheter på djupet. Granatäppleextrakt ger huden lyster och gör den renare och mjukare. Använd 2-3 gånger i veckan – smörj in dina problemområden och låt verka i 10 minuter. Massera sedan försiktigt in varmvatten i ansiktet och skölj därefter av det. Huden kommer att tacka dig för denna magiska behandling!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.