vacker hy

4 tips för vacker hy

Att få vacker hy behöver inte vara svårt. Med rätt produkter kan man åstadkomma underverk. En torr hy kan  bli silkeslen och en glåmig hud kan få lyster. Följ våra 4 tips för vacker hy.

Vacker hy – 4 stensäkra tips

Har du lidit av stress eller andra påfrestningar en längre tid kommer det tillslut att synas på huden. För att få huden i balans igen bör du använda Dermalogic Ultracalming Cleanser. En otroligt skonsam rengöring som milt tar bort smuts och rengör din hy på djupet – utan att du behöver skölja av den. Rengöringen skyddar din hud och lugnar den. En lugn hud = vacker hy!

vacker hy

En gång i veckan bör man fräscha upp ansiktet och ta bort döda hudceller, kvar får du en jämnare hudton med ännu mer lyster. Rodials 3-i-1 mikroskrub är speciellt framtagen för att förfina, ljusa upp och förnya utseendet på huden från den allra första appliceringen. Den har en djuprengörande effekt och reducerar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Vitamin E och sheasmör lugnar och mjukar upp huden. Resultat blir en strålande, vackrare hy.

Vacker hy får man om man jobbar inifrån och ut

Allt för många slarvar med serumet i sin hudvårdsrutin, vilket är synd då ett serum är produkten som går in på djupet och inte bara ”snuddar på ytan”. För att få vacker hy krävs det en grundlig genomgång, inifrån och ut. Serumet från Peter Thomas Roth uppmuntrar hudens förnyelseprocess. och minimerar även rödhet och irritationer. Applicera på kvällen och vakna upp med en livfull och hälsosam hy.

vacker hy

Nattkräm är också en viktig nyckel för att bevara en vacker hy. Oftast är man noga med att applicera sin dagkräm när man sminkar sig, men glömmer att återfukta ansiktet när man tvättat bort makeup. Decléor har ett nattbalsam som djupbehandlar huden under nattens gång. Krämen stärker hudens naturliga skyddsbarriär och motverkar uttorkning, samtidigt som den ökar cellförnyelsen. Produkten är väldigt mjuk och len i konsistensen och funkar därför utmärkt att massera in, för en extra rogivande upplevelse.

Det finns såklart mer tips vad man kan göra för att få vackrare hy, läs gärna denna guiden för att lära dig mer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.